Personlig coaching
Sexologisk coaching
Udtalelser

Personlig coaching


Indimellem giver livet os flere udfordringer, end vi lige umiddelbart kan klare og engang imellem er det godt at kunne snakke med et andet menneske, hvor man ikke har noget på spil. Og det er her, jeg kommer ind i billedet. Har du brug for sparring, coaching, vejledning eller blot én at tale med, så er jeg at finde lige ved Svanemøllens station, og jeg vil gerne byde dig velkommen i min hyggelige konsultation.


Nogle af de ting, jeg har hjulpet mennesker med, er:

- at finde en kæreste - at få større gennemslagskraft på sit arbejde
- at lære at holde livet ud og endda lære at holde af det
- at finde ud af hvilke evner man har og udnytte dem i sit arbejde
- at gennemføre et studium
- at komme igennem en skilsmisse
- at turde forfølge sine drømme og omsætte dem til handling.

Jeg har arbejdet som lifecoach de sidste 7 år og er desuden uddannet sexolog. Jeg har drevet eget firma i 23 år og arbejdet med udvikling af både mennesker og produkter. Jeg har undervist over 4000 studerende på universiteter i hele landet, er forfatter til bøgerne studieTAKTIK, Find din indre dronning og Find din indre prinsesse.

Den Anette Sundby, du møder, er en moden kvinde født i 1953, der har prøvet det meste af dét et menneske kan blive udsat for her i livet. Derfor er min forståelse for andre mennesker præget af stor empati og omsorg, og så har jeg en masse erfaring og redskaber at dele ud af. Via al min undervisning er jeg kommet i kontakt med mange unge mennesker, der efterfølgende har opsøgt mig for at blive coachet.

Hvad med mænd? Ja, jeg har coachet ikke så få, og selvom flere mænd ikke gider ’sådan noget psykologsnak’, har jeg haft mange, der alligevel er glade for, at de tog mod til sig, og fik lukket op for det, de går og tumler med.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget du vil vide mere om.


Hvad er coaching?

Flere og flere søger hjælp til at løse personlige, familie- og arbejdsrelaterede problemer. Coaching betyder direkte oversat personlig vejledning eller guiding. Min coaching tager udgangspunkt i, hvordan du kan tænke konstruktivt omkring dit liv. Med fokus på dialog og livsejerskab handler coaching om at sætte sig egne mål for en bedre tilværelse. Jeg foregiver ikke at være uddannet psykolog, og hvis jeg undervejs opdager, at problemerne er af en karakter, der rækker ud over mine kompetencer, anbefaler jeg altid, at du får professionel hjælp, og kan også henvise dig til det.


Processen:

For det meste tager det et stykke tid at finde en ny måde at gøre tingene på. Derfor anbefaler jeg ofte et forløb på ca. 8 gange, det tager gennemsnitligt lidt over et halvt år. Ofte vil du få små ’hjemmeopgaver’, for at du kan afprøve de redskaber vi snakker om, og mærke, at du lærer at beherske dem.


Hvad skal du gøre?

Du kan ringe for en uforpligtende samtale på tlf. 40 52 66 52 eller skrive en mail til mig på anettesundby1@gmail.com.

Husk at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at have det på, og der er ikke nogen rigtig eller forkert grund til at opsøge en coach. Enhver rejse starter med det første skridt.