studieTAKTIK
Find din indre dronning
Udtalelser

Find din indre dronning


Kurset afholdes over en weekend, hvis man kan stille med mindst 16 deltagere og et egnet lokale til rådighed.

Sted: Et egnet lokale til antallet af deltagere
Tid: Lørdag kl. 09.00- 16.30 og søndag kl. 09.00 – 16.30
Antal deltagere: Max. 20 pr. hold.
Krav: At du er kvinde. Det er din tid og dit valg, hvor meget, hvor hårdt og hvor dybt du vil arbejde. Det er såmænd helt legalt at komme bare for at få en hel weekend for sig selv.
Pris: Kurset koster 2.450kr. og heri er inkluderet alt kursusmateriale og min bog: Find din indre dronning, kaffe, te, frugt og guf. Du skal selv medbringe frokost de to dage.
Tilmelding: sker ved henvendelse på e-mail eller telefon.


Hvad er et dronningekursus?

Det er et kursus for dig, der af og til mister modet, overblikket og selvtilliden. Du som tvivler på, om du er god nok og om du gør dét, der er bedst for dig. Du som tænker på, om der findes et bedre liv, om du kunne leve på en anden måde, og om der helt grundlæggende trænger til at blive ryddet op og smidt ud for at give plads til noget nyt. Du som tænker på, om tiden er kommet til at gøre dét, du længe har vidst du skulle gøre, men som du bare ikke har fået gjort.

At forandre ting i sit liv tager tid, så dronningekurset er for langt de fleste det første skridt på en ny rejse mod nye mål. Mange oplever, at de pludselig kan se dét, som har været skjult eller tåget i lang tid. Du får ingen svar af mig, men mange, mange spørgsmål. Svaret findes altid i en selv.

Jeg har afholdt 24 dronningekurser i de seneste 10 år, så du vil være i gode og erfarne hænder, der sørger for at alle trygt går hjem med sjove, tankevækkende og inspirerende oplevelser, handleplaner og nyt livsmod.


Kursusindhold:

Her er nogle eksempler på noget af dét, vi arbejder med:
• Hvordan ser mit liv ud lige nu?
• Hvilke ting er jeg god til?
• Hvem er mine forbilleder? Hvad kan jeg lære af dem?
• Hvilke ting kan jeg godt lide at gøre, men gør dem ikke?
• Hvad giver mig energi og hvad tapper min energi?
• Hvis alt er muligt, hvad ønsker jeg så for mit liv?
• Handlingsplaner, der rækker fremad.


Op til, under og efter

Mange har lidt sommerfugle i maven, når de melder sig til kurset, men de forsvinder lige så snart de har mødt alle de andre, som også har lidt sommerfugle i maven. Jeg skubber lidt til dig, men vælter dig ikke, det sørger både du selv og jeg for. Dronningekurset sætter en proces i gang, hvor du får ideer og inspiration, dels via øvelserne og dine egne tanker, dels i samvær og samtale med de andre kvinder til at komme videre, måske på en ny måde og måske i en helt anden retning. Og så siger erfaringen, at du absolut ikke gider feste, have venner på besøg eller snakke, når du kommer hjem lørdag aften. Så forbered lige kæresten eller familien på det.


Obs:

Kurset er kun for kvinder, ikke fordi, der er noget som helst i vejen med mænd, tværtimod. Men fordi kvinder af og til har brug for et pusterum, hvor man ikke behøver at spille mand/kvindespil. Kurset foregår i en afslappet atmosfære, hvor der er tid til fordybelse, tid til eftertænksomhed, tid til grin og pjat og tid til at blive inspireret.