studieTAKTIK
Find din indre dronning
Find din indre prinsesse
Bestil bøger

Find din indre dronning


Om bogen:

Udgivet 2004 på Lamberths forlag.
129 sider.
Vejl. udsalgspris: 249 kr.

Find din indre dronning kan bestilles via mail her.

Hele grundtanken i Find din indre dronning er, at du tager udgangspunkt i din livssituation lige her og nu. At du bruger alt det, du har med i din bagage som en ressource. At næsten lige meget hvad du indtil videre har oplevet, så kan det alt sammen bruges konstruktivt i din fremtid.

Det vil glæde mig, hvis historierne og øvelserne i bogen kan give dig håb om, at der altid findes et lys, ligegyldigt hvor sort tingene ser ud lige her og nu.

Når du har læst bogen kan det være, at du også har fået mod og inspiration til at tage det første skridt til at forandre noget i dit liv. Eller måske finder du ud af, at du faktisk har et bedre liv, end du gik og troede - at du allerede er en dronning.

Hvis dit liv har været rigtig traumatisk og du aldrig har fået professionel hjælp, er denne bog formentlig ikke tilstrækkelig, og du bør nok starte med professionel hjælp.


Uddrag fra bogens indledning:

”Denne bog er skrevet til dig, der af og til mister modet, overblikket og selvtilliden. Som tvivler på, om du er god nok. Om du gør dét, der er bedst for dig. Tænker på om der findes et bedre liv. Om du kunne leve på en anden måde. Om der helt grundlæggende trænger til at blive ryddet op og smidt ud for at give plads til noget nyt. Om tiden er kommet til at gøre det, du længe har vidst, du skulle gøre, men som du bare ikke har fået gjort.

Bogen er skrevet på baggrund af kurset: ”Find din indre dronning” – et kursus, jeg har udviklet ud fra den indsigt, som mit turbulente liv har givet mig.
Og fordi en vis kvinde engang for længe siden fortalte mig, at min livsopgave var at stille min viden til rådighed.”