Mit liv som tumling
Livsforløb

Kundeliste

Livsforløb


1953: Fødes den 6 januar. Hellig tre kongers nat.

1969: 15 februar - danser hele natten med min børns kommende far.

1972: Sproglig student, Søborg Gymnasium.

1972: Au pair pige Lausanne Schweiz, lærte fransk.

1973: Franskstudier Kbh’s Universitet og pædagogmedhjælper Sct. Stefans Fritidshjem indtil 1978.

1975: Atletiktræner for en flok piger i alderen 12-18 år indtil 1978.

1975: En drøm går i opfyldelse. Bliver nr. 2 til Danmarksmesterskaberne, bliver derefter udtaget til landsholdet i atletik og springer 5,86m i længdespring i landskampen mod Spanien.

1978: Folkeskolelærer, Frederiksberg Seminarium, Årsvikar Ingrid Jespersens skole.

1979: Flytter til Ålborg. Ansættes som lærer på Filstedvejens skole. Martin fødes 6 marts.

1980: Martin får kræft og i de følgende 2½ år gennemgår han 7 operationer og får 30 strålebehandlinger.

1982: Thomas fødes. Hård fødsel. Kært barn med store fødder. I dag bruger han str. 48!

1983: Martin dør og vi flytter tilbage til København. Laver bofællesskab med min bror og svigerinde.

1983: Markedsførings- og kommunikationskursus. Den Grafiske Højskole.

1983: Lay-out kursus. Den Grafiske Højskole. Søger optagelse her, men afvises fordi jeg har en uddannelse i forvejen. Bliver sur!

1984: Kæmper mig igennem min første ’bog’ om Martins liv og død: ”Min lille punker blev en nisse”

1984: Ansættes som seminarielærer på Gentofte Pædagogiske Seminarium – 1986.

1985: Mikkel fødes. Han lignede en lille trolderik… nu ligner han en stor trolderik!

1986: Kreativitetskursus på Hald Hovedgård. Udvikler nyt koncept om kreativitet.

1986: Ansættes for første gang i det private erhvervsliv som ’designer’ i Connector Management.

1987: Fyres fra Connector. Ville ikke finde mig i sexchikane. Startskud til firma i eget navn.

1987: Synektikkursus. (En kreativitetsmetode) Teknologisk institut.

1987: Bliver ansat på DTH – udvikler studieteknikkurset, der senere danner baggrunden for studieTAKTIK-kurserne og studieTAKTIK bogen; Gyldendal år 2000. Er ansat i 14 år på DTU. StudieTAKTIK-kurserne udbredes med tiden til DIA; Ballerup, Århus, Sønderborg ingeniørhøjskole, Kongelig veterinær og landbohøjskole, Niels Brock. Kbh’s universitet, University College Vest og har indtil 2010 haft over 4000 studerende på kursus.

1988: Får mit første CVR nummer – det betyder, at man har et firma. WAUW!

1989: Ansættes som konsulent i firmaet ’Børn og Beskæftigelse’, hvor jeg ansætter og udvikler 17 forskellige undervisere til at højne kreativiteten i danske institutioner. Det første år havde jeg ca.1900 pædagoger på vores kurser.

1990: Bliver valgt ind i Ny Holte skoles skolebestyrelse. Det er første gang man har skolebestyrelser i Danmark. Her sidder jeg indtil 1998.

1990: Laver det første kreativitetskursus for DIEU, Danske ingeniørers efteruddannelse, hvor der sad mange udviklingsfolk fra industrien. Her blev jeg ’spottet’ af flere firmaer, som jeg senere kom til at udvikle produkter for. Se evt. min kundeliste.

1991: Coloplast-æraen begynder og varer i 14 år. Jeg får stor succes med et specialdesignet kreativitetskursus. Efter flere kurser gav man mig muligheden for at vise, om jeg selv kunne udvikle nogle produkter. Jeg kom også til at arbejde som konsulent med produktudviklingsseancer, brugermøder, personlig sparring og jeg var tovholder på masser af møder. Jeg har sat mit fingeraftryk på omkring 16 produkter indenfor sårbehandling, inkontinens, stomi og brystproteser.

1993: Indtræder i bestyrelsen på Rønbjerg Feriecenter, med ansvar for 250 mio. Her sidder jeg til 1997.

1996: Starter firma nr. 2: Sundby+Reimer med konceptet ’Kreativ Kontrol’.

1997: Dronningekursus nr. 1 ser dagens lys. Det var meget ’provokerende i 1997 at lave kurser kun for kvinder! Siden hen har jeg lavet 24 dronningekurser, heraf 5 på Færøerne.

1998: Tager på spirituel rejse til Peru.

1999: Annus horribilis. Får foretaget hysterektomi. Lægerne kommer efterfølgende i en undersøgelse til at lave hul i min tarm, så de må anlægge en colostomi. Re-opereres efter 7 måneder og får i den mellemliggende tid lavet en film (sponsoreret af Coloplast) om, hvordan det er at leve med en stomi, filmen hedder: ’Det er mit liv’. Jeg spiller selv hovedrollen og min familie birollerne. Filmen bruges nu på mave/tarmkirurgiske afdelinger. Jeg laver en masse forsøg på mig selv med stomipose og klæberplade. Al min viden fra Coloplast om produkterne kommer mig nu til gode.

1999: Skriver selvbiografien ’Sandkorn og Perler’.

2000: Sprænger acillessenen og lægerne kommer til at sy en nerve i klemme. Kan ikke gå og starter helt forfra med at ’lære’ det. Hårdt! Surt! Og tarveligt! Er bitter.

2001: Fejrer, at jeg har lært at gå ved at tage 3 uger til Thailand, Laos, Vietnam og Kina.

2001: Kommer hjem og bliver skilt efter 32 år. Måske kan kærlighed slides op!?

2001: Tager sidst på året på ’komme- sig- over- skilsmisse’ rejse til Costa Rica, Equador, og Galapagos. Genfinder livsglæden og troen på livet.

2002: Får et ’syn’ om at jeg skal tage på safari, fordi jeg på den rejse vil møde en mand, som vil få stor betydning i mit liv. Manden møder jeg i Kastrup.

2002: Begynder at coache erhvervsfolk.

2002: Rejser i det følgende år til Færøerne, Andalusien, Costa Rica, Gran Canaria, Albanien.

2004: Tager 2 måneder på Skælskør folkehøjskoles intensive kursus og derefter en måned på skolebænken i Guatemala for at lære mere spansk.

2004: Skriver min første rigtige bog, der udgives 5 nov: Find din indre dronning.

2005: Fik skriveblod på tanden. Tager derfor til Costa Rica og skriver min anden bog: Find din indre prinsesse. Får et skrivelegat på 75.000 kr. og tager en måned til klosteret San Cataldo ved Amalfikysten og færdigredigerer en tredje bog, der dog aldrig er udkommet.

2006: Tager på mit livs udfordring. Trekking i det lille nepalesiske kongerige Mustang. Er kun dansker nr. 78, der har besøgt landet. Ingen vand, elektricitet, ingen veje. Kun total uberørt ’natur’. Golde bjerge, klareste luft, sneklædte 6 km høje bjergtinder og meget langt mellem de meget små landsbyer. Vandrer i mange dage op til Lo Mantang og får foretræde for Kongen. Stort. Indtræder i bestyrelsen på reklamebureauet List & Co – 2008. Får flere forskellige ’klienter’ til coachsessions og da jeg i 2007 bliver færdiguddannet som Sexolog begynder min ungecoaching for alvor. Jeg har indtil videre (2011) haft over 550 coachsamtaler.

2007: Arbejder for firmaet Synergi på Færøerne med Dronningekurser. Færdiguddannet sexolog. Jeg har læst over 1000 siders relevant litteratur, været til skriftlig og mundtlig eksamen. Mit eksamensprojekt var: Seksualundervisning i en 8.klasse for både forældre og elever.

2009: Bliver ansat af Nicolai Moltke-Leth som konsulent og’ skriverkarl’ i organisationen True North, der uddanner unge og lærere til at tænke og agere anderledes. Er forfatter til lærerhåndbogen ’Lyst til Læring’.

2010: Min mor dør, og jeg er nu den ældste i flokken. Det er mere tankevækkende, end jeg havde forestillet mig.

2011: Har planer om at realisere en gammel drøm om at tage ud i verden og gøre en forskel. Det lyder banalt og er måske også banalt. Men jeg har tid, lyst og overskud til at sprede studieTAKTIK, dronninge- og prinsessetankerne ud i andre dele af verden.

2012: Drømmen blev realiseret i December, hvor jeg tog med nogle tandlæger til Sydafrika og arbejdede i en klinik i et town-ship uden for Cape Town. Bagefter rejste jeg rundt i Sydafrika og kørte over 6000km hvor jeg bl.a. var i Kryger Nationalpark og så "The Big Five" og en masse andre dyr.

2013: Fik "overtalt" mine to voksne sønner til at tage med på eventyrrejse til Sumatra i en måned, hvor vi bl.a. trekkede i junglen i en uge sammen med vilde tigre og elefanter, besteg en vulkan og tilbragte en uge på vores egen bounty-ø. Fantastisk oplevelse. Er nu deltidsansat hos True North, hvor jeg arbejder som "praktiske gris" med alt forefaldende arbejde tre dage om ugen. Passer mig strålende.