Personlig coaching
Sexologisk coaching
Udtalelser

Sexologisk coaching


I 2007 blev jeg færdig som sexolog og bruger denne viden som en naturlig del af min coaching. Mange, der kommer her, synes, det er flovt, at seksuallivet ikke fungerer optimalt, men som sexolog synes jeg ikke, der er noget som helst, der er flovt, pinligt eller skamfuldt. Og mine ører kan tåle at høre, hvad som helst. Har man helt mistet lysten til sex eller intimitet, er sexlivet gået i stå, er man bange for nærhed, hader man sin krop, ved man ikke, om man er til mænd eller kvinder eller tror man, at alle de andre har et fantastisk sexliv, er det meget mere normalt, end man skulle tro.

Meget ofte er ovenstående blot det synlige tegn på, at der er noget andet galt i ens liv.

Så i stedet for at gå rundt og fokusere på ens ’elendige’ sexliv, så kan nogle samtaler ofte afdække, hvor hunden egentlig ligger begravet. Og når du begynder at tage fat på det egentlige problem, og får ryddet op i det, så følger et fornyet syn på din seksualitet ofte med og problemet forsvinder.

Fra min tid i erhvervslivet, hvor jeg arbejdede med udvikling af produkter til inkontinens har jeg fået en dyb indsigt i kvinder og mænds anatomi og i de fysiske faktorer, der kan spille ind, når sexlivet er gået i udu. Hvis jeg opdager, at dit seksuelle ’problem’ drejer sig om fysiologiske faktorer, sender jeg dig straks videre til specialister indenfor det felt.