Personlig coaching
Sexologisk coaching
Udtalelser

Udtalelser om coaching


1:
”Anette har uden tvivl haft en meget stor betydning for mig. Jeg så hende ca. en gang om måneden igennem et halvt år, og i det forløb formåede hun at agere som den sidste vigtige brik, jeg manglede og at give mig nogle redskaber og perspektiver på ting i mit liv, som jeg selv havde bakset længe med alene uden rigtigt at nå derhen, hvor jeg gerne ville være. Jeg vil ikke gå så meget i dybden med, hvad det var, der lige præcis hjalp mig, for jeg mener faktisk, at Anettes store styrke ligger i, at hun kan se den enkelte persons situation og er i stand til at identificere hvilke metoder, der skal til, for at personen kan forstå sig selv, sit liv og sine omgivelser bedre, og hvilke konkrete opgaver der skal til for at nå derhen. Jeg er sikker på dette, fordi jeg kender andre, Anette har hjulpet, og jeg ved at hendes metoder i de tilfælde har været helt anderledes, end dem hun brugte i samarbejdet med mig. Jeg ser Anette som en dygtig og empatisk "katalysator" til indsigt og forandring med grobund i personen selv, hvilket, jeg tror, er afgørende for resultatet. Jeg har anbefalet Anette til mange andre og vil ved behov for det selv meget gerne bruge hende som coach igen en gang i fremtiden.”

/Katrine Houmøller


2:
”Efter 16 års godt ægteskab for mig, valgte min daværende mand at forlade mig og søge nye veje. Det efterlod mig naturligvis i en stor krise af sorg, vrede, frustration, bitterhed og ensomhed. Jeg var derfor nød til at søge hjælp og konsulterede Anette. Fra første konsultation følte jeg mig i meget trygge professionelle hænder. Det var fra hjertelig modtagelse i døren, til hyggelige omgivelser og nærvær. Jeg følte ro og ingen tidspres. Tiden var min, jeg følte mig hørt og forstået, men på ingen måde blev jeg strøget med hårene. Hos Anette får man klar besked, der er ikke noget, der bliver pakket ind. Hver gang jeg gik derfra, var det med Hænderne i luften, på trods af at jeg var blevet gjort klart, at min mand havde forladt mig. Anette var i stand til at vende min sorg til styrke, med de perspektiveringer hun præsenterede for mig.
De råd, Anette gav mig, fulgte jeg, om end det var hårdt og svært. På det tidspunkt havde jeg svært ved at forestille mig, at jeg skulle komme godt ud ”på den anden side”, men det viste sig, at Anettes kloge og brugbare ord bar frugt. Anette holdt fast i, at jeg nok skulle komme godt videre, hvis jeg fulgte anvisningerne, og selvom jeg havde svært ved at tro det, skete det. Jeg har i dag et nyt vidunderligt liv, part 2, er nyforelsket og klar til at nyde mit liv igen.”

/Anette Søgaard


3:
"Hej Anette. Jeg lovede dig jo en lille hilsen fra mit eventyr som skiguide her i Italien. Hold op, jeg var nervøs inden jeg skulle af sted. Det var ikke det sted jeg helst ville hen og heller ikke med de mennesker. Ja, rettere sagt der var meget galt, og jeg ville lyve, hvis ikke tanken om at droppe det strejfede mig. Men jeg tog af sted, og det har simpelthen været mit livs fedest oplevelse! Lige nu er jeg ude som sommerguide i Grækenland, hvor jeg skal tilbringe det næste halve år, og hvad der skal ske derefter må tiden vise. Men en ting er sikkert - det bliver noget som JEG har lyst til.
Du fik ret angående drengene; jeg har kysset en del frøer, men ikke fundet prinsen endnu. Men jeg søger heller ikke, nyder at være mig selv. Jeg arbejder stadig på at bestemme helt over mit liv. Mine forældre siger jeg har ændret mig rigtig meget siden jeg kom hos dig, men på en god måde.
Anette, jeg vil takke dig mange gange - dét at jeg tog hen til dig, har været min bedste beslutning, og jeg kan kun anbefale alle andre at gøre det samme. Du er sgu en sej kvinde, som jeg ser meget op til!
Stort knus Anne Olsen. Håber du kan huske mig - det var mig som fik "If you can dream it - you can do it" tatoveret på håndleddet:)"


/Anne Olsen


4:
“Jeg var begyndt hos en psykolog, men følte ikke rigtig, at jeg fik så meget konstruktivt ud af samtalerne. Jeg fik anbefalet Anette af en veninde, og kunne mærke allerede efter første samtale, at hun havde fat i noget rigtigt omkring mig og mine tanker. Jeg har nu snart gået hos Anette i et års tid, og har fået flere redskaber til at takle mine bekymringer og frustrationer i hverdagen. Jeg er glad for at komme hos Anette og ser altid frem til en samtale med hende.”

/Stine Bech Lindballe


5:
“I starten var jeg lidt skeptisk, for hvad er det lige en coach kan? Men jeg havde fået anbefalet Anette af en veninde, og min skepsis forsvandt hurtigt, og jeg endte faktisk med at anbefale Anette videre til en anden veninde. Anette gav mig midler til at komme op af mit hul med, og hun udstyrede mig med et par nye briller, som tilværelsen straks blev smukkere af. Derudover var jeg meget glad for Anettes samtalemetode, hvor jeg gennem dialog med hende blev klogere og nåede erkendelse. Jeg har været rigtig glad for hende, og vil uden tvivl vende tilbage, hvis det bliver nødvendigt.”

/Maja Christensen


6:
"Efter at havde prøvet et par forskellige coaches uden de store resultater, fik jeg anbefalet Anette Sundby af et familiemedlem. I starten var jeg skeptisk omkring, hvorfor hun skulle kunne noget de andre coaches ikke havde kunnet, men jeg må sige, at det har været en positiv oplevelse at blive coachet af Anette. Tingene bliver ikke gjort sværere end de er, og fra session til session bliver der stillet krav til, hvad man skal arbejde på. Hvis man selv er indstillet på at tingene skal lykkes, skal Anette nok dirigere én i den rigtige retning. Hvis jeg på et tidspunkt får behov for at få indstillet sigtekornet igen, vil jeg helt sikkert vende tilbage."

/Michael Schuldt


7:
"Anette har hjulpet mig til at gøre abstrakte følelser håndgribelige og givet mig værktøjer, som jeg kan bruge i hverdagen. Hun har udfordret mig på en kreativ måde, og ikke mindst givet mig mod til at arbejde med problemer, jeg i længere tid har ignoreret."

/Julie Thalund