studieTAKTIK
Find din indre dronning
Udtalelser

Udtalelser om studieTAKTIK


Det siger studerende om kurset:

1:
”Jeg har fået meget ud af kurset – det var bygget godt op – først med en masse forberedende viden om sig selv, øvelser, teorier etc. På anden dagen fik man en masse redskaber. Det her kursus har givet mig mere mod på at læse. Jeg har lært nogle ting, der virkelig kan bruges. Det var rigtig godt, og Anette er en superunderviser!!”


2:
”Superinspirerende. Jeg er stadig ikke sikker på, om jeg er det rigtige sted. Men jeg har fået meget mere mod på at studere generelt og føler, at jeg lettere kan overskue det, da jeg har fået nogle redskaber til at skabe et overblik. Føler mig ikke længere så dum’.”


3:
”Kurset har hjulpet mig til at tage stilling og til at få et bedre forhold til lektier. Derudover har det hjulpet mig til at tænke over personlige ting, som jeg førhen ikke vidste, påvirkede mit studie. Jeg glæder mig i øvrigt til at øve de teknikker, som vi har fået en smagsprøve af. Tak for et godt kursus.”


4:
”Det har været et superkursus. Selvom vi sidder på vores dertil indrettede, så pumper adrenalinet rundt i kroppen! Ideer popper op hele tiden, hjertet hopper i takt med dine talegaver og alt imens dette sker, falder tingene mere eller mindre på plads indeni hovedet. Du forstår at sætte ting i perspektiv, og resultatet er blevet, at jeg nu har fået mere energi og mod på det hele. Jeg har lært mere om mig selv i denne weekend, end jeg havde turdet håbe på. Et enkelt ord sammenfatter for mig det hele: Selverkendelse!”


5:
”Det er rart at få sat ord på, hvad det er, man går og tænker, men ikke helt tør indrømme og så fortrænger. Anette er super god til at få spurgt om de rigtige ting og til at tage de rigtige ting op. Det virker enormt skræmmende i starten og føles som om, der bliver trykket på et blåt mærke, men lettelsen bagefter er fantastisk. Rigtig gode øvelser, som har noget med virkeligheden at gøre. Alt i alt et rigtig godt tilbud med en engageret og energisk underviser.”